Kuidas alustada HID-i mobiilsete kaartide tellimisega?

  1. Tellija või paigaldaja/tellija esindaja saab minna aadressile https://portal.origo.hidglobal.com/selfonboarding/ ning vormistada seal omale konto.
  2. Kui konto tegemisel vaja abi, saab seda tehs koos STA tehniks OÜ tehnilise toe või paigaldaja esindajagae seda koos meie teh.toega teha.
  3. Kui konto tehtud, on mobiilsete kasutajate litsentside tellimiseks vaja 2 infokildu:
    1. Organization ID
    2. MOB key (loe ka https://www.sta.ee/WP/2024/02/05/kuidas-tuvastada-org-id-ja-moba-ja-kuidas-tellida-hid-mobiilsete-kaartide-litsentse/)
  4. Kui konto on tehtud, saab klient valida prooviks X arvu mobiilseid kaarte. Soovitan valiku teha sellise, nagu hakkate tulevikus kasutama, s.t valida sama kaardiformaat (näiteks 26bit), kuid mitte sama kaardinumbrite vahemik ega site-code.
  5. Kui prooviaeg on läbi või soov pärislitsentide tellimiseks on olemas, saab tellida pärislitsentsid. Minimaalne kogus = 20tk. Valida on võimalik Essentias või Enterprise litsentside vahel:
  1. Kui klient soovib haldama hakata Inner Range Integritist, peab kahe süsteemi suhtlemiseks olema Integritis aktiveeritud õige funktsionaalsus. Selleks on vaja litsentsi (INTG-996964, Mobile Credential Management Integration, link meie tellimiskeskkonda). Kui kasutakse Inception keskuse siis kaartide haldus käib Origo portaalis ja need tuleb sisestada Inceptioni-sse käsitsi (mingi sümbol + kaart)