18 mail 2020 tuli välja Integriti uus versioon: v.20. Kuigi tarkvara sisuline pool oluliselt ei muutunud, on toimunud suur muutus litsentsides.

Paljud meie klientidest on kurtnud, et 75 erinevat litsentsi on liiga palju. Alates versioonist 20 on alles vaid 37 erinevat litsenti.

Järgnevalt teen ülevaate suurematest muudatustest:

1. Tarkvalitsentsid ning tarkvara põhiversioonid

Kui eelnevalt oli vaid 2 tarkvara versiooni: Integriti Express (LInk meie e-tellimissüsteemi: https://o.sta.ee/Store/Details/11!2F7!2F132) ning Integriti Professional (Link meie e-tellimissüsteemi: https://o.sta.ee/Store/Details/11!2F7!2F94P), siis nüüd on põhiversioonide arv 4:

Mille poolest erinevad Professional, Business ja Enterprise?

ExpressProfessionalBusinessCorporate
Keskseadmete arv1PiiramatuPiiramatuPiiramatu
Baaspaketi ukselitsentside arv16
laiendada ei saa
16 (laiendatav)16 (laiendatav)16 (laiendatav)
Baaspaketi klientühenduste arv0
(ainult lokaalne kleint)
2
#
5
#
30
*
IntegratsioonidLubatudLubatudLubatud
Mobiilsed ühendusedPiiramatuPiiramatuPiiramatu
KommunikaatorOlemasOlemasOlemas
DUIMOlemasOlemasOlemas
Photo IDOlemasOlemasOlemas
CCTV (koos numbriuvastusega)32 kanalit
laiendatav
Piiramatu arv kanaleid
Advanced ReportsOlemasOlemas
Web ServerOlemasOlemas
Active Directory (Operaatorid)OlemasOlemas
Active Directory (kasutajad)OlemasOlemas
Advanced AlertsOlemas
Operator ChallengeOlemas
User QualificationsOlemas
Guard TourOlemas
SNMP Health MonitorOlemas
EXPRESSPROFESSIONALBUSINESSCORPORATE

* Reaalselt on see arv piiramatu, 30 kliendi täitumisel saab tootjalt järgmise 30 klientühenduse litsentsi tasuta

# Litsentse saab juurde osta

Põhilised muudatused, mida eraldi välja tuua:

  • Professional, Business ning Corporate versioonis pole enam keskseadme litsentse. Nende tarkvara versioonidega saab liita piiramatu arvu ISC või IAC keskseadmeid
  • Kõik lisakliendi litsentsid on nüüd FLOATING tüüpi, FIXED kliendilitsentsi enam ei eksisteeri!
  • Integriti Professional baaspaketis sisalduvad nüüd kommunikaatori, DUIM-i (Dünaamilise kasutajate importimise mooduli), Photo ID litsentsid. Neid litsentse eraldi juurde osta ei saa!

2. Riistvara litsentsid (Smart Card Licenses)

Suurim muudatus riistvara litsentsides on Smart Card tasemete kadumine. Kõik ISC ja IAC keskseadmed, mis me tarnime, on automaatselt Level 4 smart cardiga. Seega puudub paigaldajatel ning tellijatel vajadus muretseda, millise tasemega smart-cardi hankida. Keskseadmete hind küll veidi tõusis, kuid kindlasti on ISC või IAC uus hind soodsam, kui eelnevalt vaja läinud komplekt.

Riistvara litsentse oli eelnevalt 25, nüüd aga vaid 7:

996002L5Level 5 litsentsVõimaldab kontrollerisse salvestada kuni 1 000 000 kasutajat.
996022ASCII automaatika liidesLiides ASCII automaatika võimaldamiseks, mille abil saab keskseadme liidestada kolmanda osapoole hooneautomaatikaga kasutades TCP/IP või RS232 ühendust. Liides kasutab täis-dupleks ASCII põhist protokolli võimaldades paindlikku ning lihtsalt integratsiooni. Litsentsiga kaasnevad Integriti tava- ning kõrgtaseme automaatika liidesed.
996023Lifti halduse HLI (Lift EMS)Selle litsentsi olemasolul saab ISC keskseadet integreerita erinevate tootjate liftidega. Litsentsi saamiseks tuleb pöörduda Inner Range müüjate poole. Samuti on lliidese seadmistaks vaja tootja või edasimüüja tehnilist pädevust.
996025Aiavalve HLILitsentsi olemasolul saab keskseadet (ISC või IAC) integreerida kolmanda osapoole perimeetrivalve süsteemidega. Litsents on keskseadme põhine ning võimaldab luua viruaalseid mooduleid.
996030Peer-to-PeerVõimaldab seadistada 1+n keskust omavahel suhtlema, ilma Integriti serveri olemasoluta süsteemis.
996228MModbus BMSVõimaldab liidestada ISC/IAC keskseadet teiste MODBUS liidest omavate süsteemide/seadmetega. Sama liidest kasutavad ka teised protokollid (Bacnet, KNX, jne.), kuid vajavad kolmanda osapoole tarkvara tõlkimaks teiste protokollide tõlkimist MODBUS-iks.
996239Honeywell ATS Võimaldab virtuaalsete tsoonide abil liidestada Honeywell ATS keskseadmeid ISC/IAC keskustega

Täpsema info saamiseks Integriti litsentside või muude toodete kohta võtke palun ühendust meie müügispetsialistidega: https://www.sta.ee/WP/#team